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RECEITA
Tarte folhada de maçã Bramley, limão e tomilho
This tart is sensational served warm from the oven with double cream but can be equally delicious for breakfast the next morning with a nice hot cup of coffee.
NÓS COSTUMAVAMOS
Tabuleiro assador quadrado de alumínio antiaderente
RECEITA
Clafoutis de chocolate e pera com molho de caramelo
The purpose of a clafoutis is to highlight a delicious fruit. This clafoutis does just that, as well as being chocolatey to enhance the sweet pear flavour. We make clafoutis all day long at home. It is such a simplistic cake, easily made with basic pantry ingredients.
NÓS COSTUMAVAMOS
Travessa Heritage rectangular em cerâmica de grés
RECEITA
Chocolate quente com doce de leite e bolachinhas de manteiga
A combination of rich, sweet caramel with dark bitter chocolate, this hot chocolate is sheer indulgence.
NÓS COSTUMAVAMOS
Chávena em cerâmica de grés
Bolachinhas de manteiga em forma de estrela
Dificuldade
Médio
TEMPO DE COZINHADO
Menos de 30 Minutos
RECEITA
Bolachinhas de manteiga em forma de estrela
Estas saborosas bolachinhas de manteiga são o acompanhamento perfeito para uma generosa chávena de chocolate quente com doce de leite.
NÓS COSTUMAVAMOS
Molde forno
RECEITA
Papas de aveia com peras cozinhadas em xarope de ácer, sultanas e avelãs
Comforting, wholesome and healthy all at the same time, this baked porridge is a great breakfast for a crowd. Simply pop all the ingredients in the casserole and bake in the oven. It is also extremely versatile so why not trying changing-up the dried fruit and nuts depending on what you have in the cupboard.
NÓS COSTUMAVAMOS
Cocotte redonda de ferro fundido